Netwerk Ondernemen Brussel vzw
Witte Patersstraat 4
Brussel 1040
Tél.+32 (0)2 880 78 70
Netwerk Ondernemen Brussel vzw
50.826794, 4.400284
  • Home >
  • Wilt u nieuwe ondernemers begeleiden en lid worden?

Wilt u nieuwe ondernemers begeleiden en lid worden?

Sluit u aan bij onze bedrijfsleiders: een uniek netwerk waarin ondernemers elkaar helpen en dat aanwezig is met 6 vestigingen in België (Brussel, Vlaanderen, Waals-Brabant, Luik, Charleroi-Henegouwen, Namen- Luxemburg)!

  • Versterk de lokale economische ontwikkeling: valideer projecten en begeleid nieuwe ondernemers in uw regio
  • Geef leiding, deel uw ervaring en geef uw passie voor ondernemen door
  • Groei dankzij het contact met oprichters en overnemers van ondernemingen

 

U wenst nieuwe ondernemers begeleiden en lid worden van Netwerk Ondernemen Brussel?  Contacteer ons!

 

Rol van de leden van de vereniging

Hun engagement biedt toegevoegde waarde aan projecthouders en laureaten. Ze spelen een rol op ieder niveau van de vereniging: validatie van projecten, Selectie Comité, begeleiding van laureaten die ondernemingen oprichten of overnemen, diverse activiteiten, getuigenissen, coöptatie van nieuwe leden …

Betrokkenheid van de leden bij de werking van de vereniging

Het engagement van de bedrijfsleiders van Netwerk Ondernemen wordt gedreven door hun passie voor ondernemen en hun verlangen om die passie door te geven aan nieuwe ondernemers, in een geest van economisch burgerschap.
Zo trekken de leden tijd uit om de drijvende kracht te zijn achter hun vereniging. Dit komt neer op meer dan 2.000 uren per jaar die belangeloos worden gepresteerd.

Begeleiding van nieuwe ondernemers

Wat betekent het om laureaat van Netwerk Ondernemen Brussel te zijn?

  • U geniet kosteloos individuele en langdurige begeleiding door een bedrijfsleider.
  • U krijgt toegang tot de laureatenclub waar u kennis kunt opdoen en uw eerste ervaringen kunt delen met andere oprichters van ondernemingen.
  • U profiteert van een lokaal, nationaal en internationaal netwerk van bedrijfsleiders die bereid zijn om een nieuwe ondernemer bij te staan.

Ontdek ons aanbod: individuele begeleiding door een ervaren bedrijfsleider.

 

Getuigenis van Grégoire de Streel, voorzitter van Netwerk Ondernemen Brussel sinds 2012, en lid van de organisatie sind haar oprichting in 2010:

 "Nieuwe ondernemers aantrekken en laten slagen is onze missie, die meer dan ooit zinvol is. Het is noodzakelijk alles in het werk te stellen om de ondernemingsgeest aan te moedigen. Het feit dat we een netwerk van ervaren ondernemers ten dienste van nieuwe ondernemers zijn, onderscheidt ons van andere initiatieven en maakt ons uniek in het Brusselse landschap. We zijn ervan overtuigd dat onze bijdrage erg nuttig is voor de Laureaten die wij begeleiden.

Dit netwerk, Netwerk Ondernemen Brussel, is ook van u. Gebruik het als een platform om van gedachten te wisselen met gelijkgestemden".